Werkwijze renovaties Strukturo:

Heb je plannen en ideeën voor het renoveren van uw project (badkamer, keuken, totaalconcept) groot of klein, alle stijlen (modern, retro, design of landelijk), we helpen je graag met vakkundige oplossingen naar ieders wens en budget.

Strukturo staat voor structuur, brede dienstverlening, duurzaamheid, functionaliteit en zonder zorgen!

Stappenplan Strukturo:

Stap 1: Contact

Je neemt contact op met ons om je plannen/renovaties te bespreken.
Er wordt een afspraak geregeld, afhankelijk van wanneer het je past.

Stap 2: Bezoek en opmetingen

We komen langs bij jou thuis en luisteren naar jouw wensen.
We noteren alle info, doen de nodige opmetingen, nemen foto’s en geven tips en advies.

Stap 3: Materiaalkeuze (sanitair/vloeren/…)

Je wordt uitgenodigd om de showrooms te bezoeken voor het kiezen van het sanitair, wand & vloerbekleding, keukenkasten met toestellen volgens de uit te voeren werken. We werken steeds met ervaren partners en leveranciers uit de regio.

Stap 4: Presentatie offerte en plannen

De offerte wordt in detail toegelicht zodat je een goed idee hebt van wat er allemaal voorzien is. We presenteren ook een 3D ontwerp van je renovatie en het concept wordt toegelicht met technische fiches van de gekozen materialen.

Stap 5: Goedkeuring offerte en ontwerp

Na de goedkeuring van de offerte wordt u een voorschotfactuur toegestuurd. Het dossier wordt volledig voorbereid en toegewezen aan één persoon die gedurende de volledige renovatie zal instaan voor de opvolging van de werken. Deze persoon houdt u op de hoogte van elke stap in het project.

Stap 6: Opmaak van de planning

 Het project wordt toegevoegd aan onze planning en bespreken met u de startdatum, hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en de nodige leveringstermijn voor de materialen.

Stap 7: Uitvoering der werken:

We zorgen voor een vlotte uitvoering en opeenvolging van de werken en zorgen ervoor dat de werken vlot en volgens de regels der kunst worden uitgevoerd. De werken worden steeds uitgevoerd tijdens de normale werkuren zodat overlast voor de buren tot een minimum wordt beperkt.

Stap 8: Oplevering der werken

Na het voltooien van de werken wordt alles samen met de klant nog eens overlopen zodat men nadien in alle rust en zonder zorgen kan genieten van de uitgevoerde werken.

Hebt u een renovatieproject waarbij wij kunnen helpen?

Contacteer ons